torsdag den 4. oktober 2007

UGE 41

Ting nr. 3. Lav din personlige Google-side
(din iGoogle)
Den personlige Google-side er en af de ting, mange deltagere i de 23ting-kurser, der allerede er gennemført, har været rigtig glade for.

En iGoogle-side kan f.eks. se således ud:

Læg mærke til, at du stadig kan bruge søgefeltet fra den klassiske Google-side.

Du kender sandsynligvis allerede Google, måske er du endda inde på den daglig. Derfor er det rigtig smart at få samlet nogle andre ting, du også gerne vil bruge tit, det samme sted.
Samtidig er det ikke så svært at lave, for i virkeligheden har Google gjort forarbejdet for dig.

Gå ind på google.dk. I øverste højre hjørne er der et par links, som du muligvis aldrig har lagt mærke til før, selv om du har været på Google hundrevis af gange. Det ene link hedder "iGoogle", det andet hedder "Log ind".

Du skal nu logge dig ind, så du klikker på logind-linket. Derefter skriver du den email-adresse og den adgangskode, du bruger til din blog.
I det nye billede du får, klikker du på iGoogle-linket, og så er du allerede på din personlige Google-side.

Du kan nu tilpasse siden, som du har lyst. Google har i forvejen lagt nogle forskellige ting på din side, og der er også nogle forslag til, hvad du kan tilføje - men der er mange andre muligheder. Prøv at tilføje nogle elementer og se, hvordan din side ændrer sig. Du kan også ændre vejrudsigten, som siden er født med, så du ser, hvordan vejret bliver i Århus, og du kan tilføje vejrudsigten for dit næste feriemål. Der er utallige muligheder. Hvis din side bliver for overfyldt, kan du fjerne nogle elementer igen.

Driller det? Så kig den mere udførlige vejledning i Tips og vejledninger

Husk at fortælle om dine oplevelser med iGoogle i din blog.

Ekstra - for de hurtige:
Har du fundet en ting, som du synes er rigtig god, og som du tror, en af dine kolleger også gerne vil have på sin iGoogle, så prøv - fra din igoogle - at sende den til vedkommende.

Ressoucepersoner til iGoogle: Jens Yde, Åby 89409500, Kirsten Kaae, Tilst 86241588, Marianne Lanstorp, Risskov 89409600

Ingen kommentarer: